Umor

Împodobită cu nas și coarne, mașina unui constănțean a refuzat să mai pornească și a afișat un mesaj în bord

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
15 decembrie, 2018

Un constănțean a ajuns să umble disperat dintr-un service în altul după ce mașina lui a refuzat să mai pornească, totodată afișându-i în computerul de bord un mesaj neobișnuit: „Papițoi ești tu, bă!“, alături de un semn grafic ce, de obicei, este atribuit partidului PSD.

Bărbatul spune că mașina se comportă așa după ce a împodobit-o cu coarne și nas de ren de la Jumbo.

Soția a insistat să punem coarnele alea, nu eu! Zicea că să fim și noi în rând cu toată lumea, că așa se poartă iarna pe mașini. Eu ce mai pot să zic sau să fac?“, ne-a declarat bărbatul.

Până în prezent, acesta a cheltuit aproximativ 1.500 de lei doar ca niște specialiști din reprezentanță să-și dea cu părerea despre martorul din bord. „Mda…“, a fost explicația unui inginer.

Norocul său este că un mecanic de la un service de cartier a reușit să hăcuiască computerul și să preia mesajele mașinii:

Papițoi ești tu, bă! Ce ți-am făcut să mă măscărești în halul ăsta? Sclavul femeii care ești, cu tot neamul tău de papucari! După ce că m-ai luat în leasing, săracule, și te bășești în scaunul ăla ca o trompetă, mă speli rar, îmi bagi ulei și benzină ieftine, mai ai tupeul să pui și mizeriile alea pe mine? Nu vrei să mă pui să trag și o sanie, ficus de om ce ești. O să mai pornesc la vară, când o să am eu chef! Iarna asta bagi autobuz, că pentru taxi ești prea sărac! #fmmdepapitoi“, i-a transmis mașina proprietarului.

Moșule, n-am cum să te ajut. Dacă vrei pot îți resetez kilometrajul…“, i-a spus mecanicul.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate