Umor

Impresionat de abilităţile lui Marica, Borcea anunţă că va investi şi el la Farul

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
30 aprilie, 2020

După ce finanţatorul Farul Constanţa, Ciprian Marica a marcat golul carierei sale într-un hotel din Cluj, afaceristul Cristian Borcea a reacţionat, fiind extrem de impresionat de jocul pe extremă ascunsă al fostului titular al Naţionalei.

N-aş fi zis, vă jur, că Marica poate să înscrie în deplasare, în poarta altuia!“, a exclamat Borcea.

„El o arde mare familist, aşa, patriot, d-astea, dar uite că omul bombardează Ardealul.

Mie cu astfel de oameni îmi place să colaborez, drept pentru care sunt foarte interesat să revin în fotbal şi să investesc şi eu în Farul Constanţa. Trebuie, că sunt atâtea de f- făcut!“, a completat afaceristul.

Tot pe un ton pozitiv, se pare că golul lui Marica i-a inspirat şi pe unii dintre jucătorii săi de la Farul. „O să înscriem şi noi peste tot!“, ar fi spus aceştia.

Bineînţeles, există şi gurile rele care spun că jucătorii știu cu a cărui nevastă e Marica în cameră, în functie de culoarea prosopului, însă femeile se jură că Cipi nu a şutat niciodată înspre ele.

De cealaltă parte, s-au arătat şi câţiva nemulţumiţi de faptul că Marica investește la Constanța dar înscrie la Cluj.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate