Umor

În atenția șoferilor! Preoții cheamă la resfințire toate mașinile care au avut RCA la Euroins

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
8 decembrie, 2023

Anunț important pentru șoferi! Dacă ați sfințit mașina anul acesta și aveți asigurare RCA la Euroins trebuie să vă prezentați de urgență la un preot acreditat pentru resfințire.Potrivit comunicatului Patriarhiei, binecuvântarea mașinii a expirat odată cu intrarea în faliment a asiguratorului.

Pentru a veni în sprijinul șoferilor, preoții anunță că nu vor scumpi taxa de sfințire, dar aceasta se va calcula în funcție de capacitatea cilindrică, anul de fabricație și dotări. De asemenea, pentru prima oară în istoria BOR-ului, se lansează și serviciul contra-cost de sfințire în limba de origine a mașinii.

„Ai Volkswagen, facem slujba în limba germană, ai Dacia, o facem în franceză. Să auziți ce frumos sună o sfințire de Toyota în japoneză. Bineînțeles, opțiunea este scumpă, dar merită”, a declarat părintele Nectarie Suvulescu, specializat în binecuvântări de limuzine.

Actualitate