Gest emoţionant din partea social democraţilor din Constanţa, după ce iubitul lor realizator de la Antena 3, Mircea Badea, a fost făcut KO în 5 secunde într-un mall din Capitală.

Pentru a-i arăta că sunt alături de el, membrii PSD Constanţa au dormit câteva minute în cadrul unei şedinţe a filialei locale a partidului, la fel cum şi Badea a dormit pe podeaua ringului după ce a primit un genunchi în cap.

Gestul domnului Badea ne arată că nu e nimic greşit ca, din când în când, să tragi un pui de somn, o moţăială, iniferent unde te afli. Nu a făcut decât să arate cât de curajos este şi suntem mândri că suntem susţinuţi de un asemenea om“, ar fi spus Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, în deschiderea şedinţei. Discursul a fost urmat de un moment în care acesta a citit poezia Somnoroase păsărele, de Mihai Eminescu.

Pesedişii s-au conformat imediat, mai ales că mulţi dintre ei deţin funcţii publice în diferite instituţii din judeţ şi spun că sunt obişnuiţi să doarmă pe banii statului şi spun că gestul de solidaritate le-a venit foarte natural.

De asemenea, pentru a comemora evenimentul, în sediul PSD Constanţa a fost pus şi un tablou ce îl reprezintă pe Mircea Badea în timpul unui pui de somn.

O altă informaţie demnă de toată lauda este lista cu câţiva pesedişti din Constanţa care s-au oferit voluntari pentru a primi un pumn sau genunchi în cap de la un cetăţean nemulţumit al oraşului.

 

(Visited 132 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.