Administraţie

Încep lucrările pentru modernizarea și dotarea Casei de Cultură din Năvodari

Proiectul se numește ,,FINALIZARE ȘI MODERNIZARE CLĂDIRE CU FUNCȚIE CULTURAL – RECREATIVĂ – CASA DE CULTURĂ NĂVODARI ȘI EXTINDERE ȘI MODERNIZARE SCUAR PUBLIC – CENTRUL CIVIC NĂVODARI”.

Scris de 
 pe data 
2 august, 2022

Casa de Cultură din Năvodari a intrat de astăzi în ample lucrări de modernizare și dotare. Clădirea va fi transformată într-un adevărat centru cultural-recreativ, investiția fiind finanțată din fonduri europene”, a anunțat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Proiectul se numește ,,FINALIZARE ȘI MODERNIZARE CLĂDIRE CU FUNCȚIE CULTURAL – RECREATIVĂ – CASA DE CULTURĂ NĂVODARI ȘI EXTINDERE ȘI MODERNIZARE SCUAR PUBLIC – CENTRUL CIVIC NĂVODARI”.

Investiția presupune finalizarea, modernizarea și dotarea corespunzătoare a Casei de Cultură din centrul orașului pentru a asigura o serie de noi funcțiuni, toate utile pentru cetățenii orașului Năvodari, dar și pentru copiii noștri, împreună urmând să ne bucurăm de amenajarea în cadrul clădirii a unor noi săli: sală de spectacole; sală de dans; sală repetiții teatru; sală științe ale naturii; sală de pictură; sală de lucru manual; sală ceramică; sală fotografie/film; sală navomodele; sală canto; club de informatică; sală limbi străine; sală de expoziție; sală activități cerc copii; bibliotecă, sală de conferință și sală de ședințe.

Lucrările de modernizare vor cuprinde și sala de spectacole care va fi prevăzută cu scaune noi moderne, înlocuirea lambriului de lemn, refacerea pardoselii existente și podina de lemn a scenei, montarea elementelor constructive pentru o mai bună acustică concomitent cu refacerea și finalizarea tuturor instalațiilor clădirii – ventilație, sanitare, electrice sau de iluminat ș.a.

La exterior, se va reface tencuiala decorativă în întregime conferind o nouă imagine Casei de Cultură, păstrându-se totuși zonele din piatra naturală, urmând ca acestea să fie înlocuite pe zonele degradate.

Actualitate