Administraţie

Început de an școlar că vești bune pentru elevii din comuna Nicolae Bălcescu. „Vom dota toate clasele cu tehnologie modernă”

Scris de 
 pe data 
11 septembrie, 2023

Începutul de an școlar a venit cu vești bune pentru elevii din comuna Nicolae Bălcescu. Prezent la ceremonia de deschidere a noului an, viceprimarul Lucian Constantin i-a anunțat pe școlari că vor avea în curând în clase table inteligente și calculatoare.

„Vă anunț dragi elevi că Primăria Nicolae Bălcescu a câștigat un important proiect european pentru a dota toate școlile din comuna noastră cu tehnologie de ultimă generație: table inteligente, laptopuri, calculatoare, tablete, videoproiectoare.

De asemenea, vom continua să răsplătim elevii cu rezultate bune la învățătură si vom acorda burse de merit, iar cei mai buni vor merge la finalul anului școlar într-o tabără gratuită la munte!

Facem tot posibilul pentru a fi aproape de școală, elevi și părinți pentru că scopul nostru, al comunității locale, este de a avea elevi cât mai buni! De aceea, dragi elevi, vă doresc mult succes în noul an, să vă străduiți si să învățați cât mai bine pentru că o faceți în primul rând pentru voi și pentru viitorul vostru!”, a declarat viceprimarul Lucian Constantin.

Actualitate