Umor

Inconștiență. Elon Musk va cumpăra Constanța. „Mereu am fost atras de satele cu blocuri!“

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
3 mai, 2022

După ce a demonstrat că poate cumpăra cam orice îi trece prin cap, magnatul tech Elon Musk a anunțat că se va orienta către cele mai urâte orașe din lume pe care nu merită să le vizitezi, pe listă aflându-se și Constanța.

Voi cumpăra un oraș din România. Constanța pregătește-te că vin. Există măcar un primar în satul ăla? LOL“, a scris Musk pe noua sa jucărie, Twitter.

În cadrul unui interviu, boierul de la Tesla a dat mai multe explicații. „Voi începe cu acel oraș din România, Constanța, pe care l-am ales de pe o listă pe care se mai aflau Ciudad de Guatemala și Chișinău. Nu știu de ce, însă de când eram mic și jucam Sim City pe calculator am vrut să-mi cumpăr un oraș al meu și să-l fac cum am eu chef. Plus că mereu am fost atras de satele cu blocuri“.

Celebrul antreprenor susține că va cumpăra Constanța pentru un „total makeover“, ca la emisiunile unde se duc femei urâte și o echipă de chirurgi le pun dinți, sâni, nas și cam tot ce le trebuie pentru a nu se mai gândi la suicid.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate