Umor

Incredibil! Indicatoarele rutiere Constanța – Valu se schimbă din nou după ce au fost scrise greșit. Chițac dă vina pe Poliția Rutieră

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
21 februarie, 2024

Indicatoarele rutiere de pe drumul Constanța – Valu lui Traian vor fi schimbate din nou după ce au fost scrise greșit. Primarul Vergil Chițac spune că el personal a sesizat greșeala și dă vina pe Poliția Rutieră.

„Polițiștii au scris „Contsanța” pe indicatoare fiindcă era de datoria lor. De aia se cheamă indicator rutier, fiindcă e făcut de Poliția Rutieră. Le vom schimba cu unele scrise de studenții de Litere. George Măndilă va organiza un concurs public și vom selecta forma corectă”, a anunțat primarul Vergil Chițac.

Polițistul care a scris greșit numele Constanței pe indicatoare, agentul șef George Fărăbac Ovia, se apară și spune că nu există nicio greșeală în scriere deorece la final pe indicator se regăsesc exact aceleași litere, atât ca denumire cât și ca cantitate.

Actualitate