Update 13:05: Din nefericire Ionuț Ghiță a restricționat accesul la postarea în care relata cele întâmplate ori a șters-o de Facebook, însă colegii noștri au salvat fotografia doveditoare a amenzii primite de femeie, pe care o puteti vedea mai jos.

………………………………

Potrivit lui Ionuț Ghiță, cel care a relatat întâmplarea pe internet, incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile în județul Călărași, când  fiul Anei Maria Barbu în vârstă de numai doi ani și patru luni a deranjat liniștea publică cu plânsul său în jurul orei 2:25.

Faptele copilului au fost reclamate polițiștilor de o vecină rău intenționată, motiv pentru care Ana, al cărei fiu suferea de o răceală s-a trezit cu o amendă de toată frumusețea din partea Poliției din Povești Leordeni.

Este incredibil! Aceasta femeie a primit amenda pentru ca baietelul ei in varsta de 2 ani si ceva plangea la ora 02.25 dimineata, copilul fiind si racit. Asta s-a intamplat dupa ce o vecina a chemat politia simtindu-se deranjata de plansetele copilului. Politia din Popesti Leordeni i-a dat femeii o amenda de 5 milioane! Este strigator la cer! Sa va fie rusine„, a scris Ionuț Ghiță pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Curios este faptul că polițistul care a semnat amenda mamei este însăși o femeie, Duculan Andreea, căreia se pare că nu i-a păsat de bietul copil ce suferea de răceală, dandu-i câștig de cauză vecinei.

Postarea ce poate fi accesată AICI a stârnit peste 2000 de reacții, sute de share-uri și comentarii în doar câteva ore.

 

(Visited 693 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.