Umor

Inedit! O haită de controlori CT Bus a fost capturată de hingheri pe b-dul Soveja

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
11 ianuarie, 2024

Întâmplare inedită astăzi la Constanța, când o echipă de hingheri a reușit capturarea unei întregi haite de controlori de bilete de autobuz.

Nouă femele și cinci masculi, însoțiți de două specii de polițiști locali „analfabetus comunum”, au fost surprinse pe b-dul Soveja alergând după un mijloc de transport electric CT Bus. Controlorii prezentau urme de înfometare și se pregăteau să atace călătorii, în special elevii care nu au carnetul de note la ei și pensionarii care și-au uitat abonamentele acasă.

Din primele informații, se pare că haita se afla în libertate încă de pe vremea lui Făgădău când societatea de transport a orașului se numea RATC.

Haita de controlori a fost capturată cu ajutorul unei momeli, o bancnotă de 5 lei. După un consult medical toate specimenele au fost duse la Microrezervația Naturală de la Delfinariu unde vor putea fi admirate de curioși și vizitatori.

Actualitate