Umor

Inevitabilul s-a produs. A apărut primul banc cu Vergil Chițac

Editare foto: Constanta de Azi
 pe data 
24 mai, 2023

Pe una dintre străzile Constanței a apărut o groapă imensă din cauza căreia deja s-au produs câteva accidente destul de grave. Primarul Vergil Chițac i-a adunat pe cei mai competenți oameni ai săi din primărie și împreună au mers la fața locului, pentru a găsi soluții.

Primul, unu’ Măndilă, sugerează amplasarea unei ambulanțe lângă groapă, astfel încât ori de câte ori se produce un accident, victimele pot fi transportate la spital și se pot evita decesele.

Al doilea, unu’ Vintilă, atrage atenția că există posibilitatea unui scenariu în care un accident grav se poate întâmpla în timp ce ambulanța este ocupată cu transportul victimelor altui accident. Astfel, el sugerează să fie amplasate 10 ambulanțe în loc de una singură.

Cel de-al treilea, viceprimarul Rusu, întrerupe și își exprimă îngrijorarea în legătură cu prețurile la combustibil, apoi explică despre cum construirea unui spital lângă groapă ar fi mult mai rentabilă pe termen lung.

Acesta este momentul în care primarul Vergil Chițac îi întrerupe și le spune:
– Mai dă-vă, bă, în p&$#a mea! Toți sunteți praf! Nici nu știu de ce vă țin pe lângă mine. Soluția este următoarea: umplem groapa, apoi facem altă groapă în fața Spitalului Județean!

BANC BONUS:

Într-o bună zi, temându-se că nu va mai fi votat primar, Vergil Chițac se decide să meargă într-un cartier al Constanței, pentru a sta de vorbă cu oamenii și pentru a afla ce probleme au.

-Dom’ primar, noi acicea avem două mari probleme, zise unul dintre constănțeni. În primul rând, străzile din cartier sunt pline de gropi.

Vizibil afectat, Chițac își scoate imediat telefonul din buzunar, îl duce la ureche și vorbește câteva minute.

-Gata, zice Chițac. Problema s-a rezolvat, se vor face reparații începând de săptămâna viitoare. Care-i cealaltă problemă pe care o aveți?

-Dom’ primar, nu știm din ce cauză, nu avem deloc semnal la telefoane!

Actualitate