Actualitate

Informare RAJA. Va fi oprită apa în localitățile Ștefan cel Mare, Făclia și Saligny

Sursă foto: tvalphamedia.ro
Scris de 
 pe data 
22 iunie, 2023

RAJA SA anunță că în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unui tronson și implicit realizarea operațiunilor de bypass pe conducta de aducțiune din orașul Cernavodă (zona pod CFR), se va întrerupe furnizarea apei potabile de miercuri – 21 iunie 2023, ora 08.00, până joi – 22 iunie 2023, ora 08.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Sat Ștefan cel Mare (zona delimitată de DN22C și Canal Dunăre – Marea Neagră);
  • Sat Făclia (tronsonul cuprins de DN22C și Canal Dunăre – Marea Neagră);
  • Sat Saligny;
  • Strada Valea Cișmelei;
  • Centrala Nucleară Cernavodă și Jandarmeria.

Investițiile fac parte din Contractul de lucrări – CL24 – Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Făclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă, în valoare de aproximativ 56 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului împreună cu formațiile de lucru ale RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor“, transmite RAJA SA.

Actualitate