Potrivit stiripesurse.ro, poliţiştii aveau informaţii clare că fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, era un consumator înrăit de droguri, însă n-au intervenit pentru a-l reţine pe Mario Iorgulescu!

Ne-a apărut pe interceptări, atunci când urmăream traficanţii de droguri. Se învârte în lumea oamenilor cu bani din Bucureşti şi îl cunoşteam (n.r. – pe Mario Iorgulescu). Din ce a reieşit pe înregistrări, acesta consuma şi 3, 4 grame pe zi şi numai cocaine.

Marfa nu este însă una de calitate. Dacă drogul care ajunge în România, sub formă de cărămidă, are o concentraţie de aproape 90 la sută, pe piaţă, şi implicit şi la el, ajunge undeva între 8 şi 30 la sută. Traficanţii îndoaie cocaina cu paracetamol şi alte medicamente, pentru a obţine o cantitate mult mai mare. De exemplu, dintr-un kilogram, ei fac trei. Şi preţul e undeva în jurul a 100 de euro pe gram“, au dezvăluit surse judiciare pentru site-ul amintit.

Mario Iorgulescu avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză, efectuată de echipajul de urgenţă şi apoi, de 1,76 g/l, la cea de-a doua prelevare realizată înainte de a intra în blocul operator de la Spitalul Elias. Mai mult, tânărul consumase cocaină, confirmă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Gino Iorgulescu știa de obiceiurile fiului său, de problemele cu drogurile și alcoolul, însă, drept răsplată, i-a cumpărat acestuia un bolid Aston Martin în valoare de peste 250.000 euro. Și ce ar fi putut face o beizadea care tot timpul umbla beat mangă și drogat cu cocaină cu o astfel de mașină? Ceea ce era de așteptat: să omoare oameni nevinovați.

 

(Visited 497 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.