Umor

Inspirat de nunți, Teodosie anunță că pelerinajul de la Sf. Andrei de anul acesta e „cu dar în plic“

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
29 noiembrie, 2021

O idee genială a ariepiscopului ÎPS Teodosie. După gaura din buget de anul trecut, ierarhul de la Constanța a anunțat că anul acesta, la Mănăstirea Sf. Andrei va fi un „pelerinaj cu dar” – după închinarea în peșteră, enoriașii vor trebuie să lase un plic cu bani.

Așadar, cei care plănuiesc să meargă în pelerinaj la celebra mănăstire din județul Constanța, vor trebui, în primul rând, să știe cam cât mai e darul la o nuntă în ziua de azi și să se conformeze.

Vestea a fost răspândită imediat prin intermediul porumbeilor mesageri, care au livrat bilețele informative către toate parohiile din județ. „În preț nu este inclus ordeful“, este una dintre precizările transmise de Teodosie.

„Nu e o idee așa de rea“, spune Melaniu Junghiulescu (75 de ani). „Am ocazia să port iar costumul meu de ginerică. Singura problemă e că trebuie să schimb banii de la saltea, că eu am multe bancnote cu Bălcescu păstrate acolo.“

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

Actualitate