Ambele entități aflate la cea aniversar, FC Farul – 100 ani, LMP – 10 ani, reprezentanții clubului, Ciprian Marica și Tiberiu Curt și cei ai Ligii Militarilor, au convenit asupra organizării unui meci demonstrativ între o echipă a FC FARUL (la care să joace și cele două glorii al fotbalului) și FC LMP, însă după ridicarea restricțiilor cauzate de pandemia de COVID19.

De asemenea, s-a convenit ca microbiștii LMP să beneficieze de invitații tip abonament la meciurile Farului.

La finalul întâlnirii, reprezentanții celor două „echipe” au făcut schimburi de plachete și tricouri. Lui Ciprian Marica și Tiberiu Curt li s-au înmânat plachete de excelență și tricouri personalizate aparținând FC LMP, precum și câte un tabloul cu noduri marinărești, mai ales că fariștilor li se mai spune și „marinari”.

De partea cealaltă, conducerea FC Farul a acordat delegației LMP un tricou cu Farul pe care sunt semnaturile jucătorilor și  un fanion oficial al clubului.

Din delegația LMP, condusă de președintele Dănuț Albu, au mai participat:  Plt.adj.pr.(r)Bida Eugen, membru de onoare LMP, militar rănit în TO Afganistan, Plt.adj.pr.(r) Florin Bolovan, membru de onoare LMP, militar rănit în TO Afganistan, Cap. Tarnovschi, membru de onoare LMP, militar rănit în TO Afganistan, Cap. Dumitra Florinel, membru LMP, antrenor/jucător in cadrul echipei de fotbal a Ligii Militarilor Profesioniști, Cap. Zaharia Sorinel, membru LMP, portar in cadrul echipei de fotbal a Ligii Militarilor Profesioniști , Cap. Evdochim Bogdan, membru LMP si jucător în cadrul echipei de fotbal a Ligii Militarilor Profesioniști, Narcis Babu, fotograf LMP.

(Visited 218 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.