Administraţie

Investiții de peste 4 milioane de lei în modernizarea școlilor din comuna Nicolae Bălcescu

Scris de 
 pe data 
17 iulie, 2023

Educația este una dintre prioritățile comunei Nicolae Bălcescu, iar investițiile ce se vor realiza în acest domeniu va schimba total condițiile în care învață elevii.

„Deoarece punem mare preț pe Educație și Școală, Primăria Nicolae Bălcescu va implementa mai multe proiecte importante pentru comunitatea locală, dar mai ales pentru actualii și viitorii elevi! Sunt investiții cu fonduri europene și suntem mândri că vom putea să le facem la noi în comună”, a anunțat viceprimarul Lucian Constantin.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Potrivit acestuia, s-a semnat un contract de finanțare în valoare de 2,9 milioane lei pentru reabilitarea completă a școlii din Dorobanțu.

De asemenea, într-un alt proiect prin PNRR în valoare de 1,4 milioane lei se vor dota toate sălile din clasă din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu cu mobilier nou, table inteligente, proiectoare, echipamente IT.

Totodată, se va amenaja un nou laborator de informatică!

Tot la capitolul investiții, se va reface curtea școlii din cadrul Liceului Tehnologic IC Brătianu: se va turna asfalt, se vor face noi trasări pentru terenurile de sport.

Actualitate