Administraţie

Investiții în dotarea Cabinetului de Obstetrică-Ginecologie din centrul de Sănătate Năvodari

Investiţia este în valoare de 410 000 lei și reprezintă o donație din partea Rompetrol.

Scris de 
 pe data 
28 noiembrie, 2022

Centrul de Sănătate Năvodari își extinde aria de funcționalitate cu o nouă secție de Obstetrică-Ginecologie. Ieri au ajuns la Năvodari aparatura și echipamentele necesare, de ultimă generație, care vor deservi pacientele orașului.

“Împreună cu partenerul nostru Rompetrol, continuăm să dezvoltăm Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari! Au ajuns la Năvodari cele mai performante echipamente medicale pentru dotarea unui Cabinet de Obstetrică-Ginecologie, pe care l-ați solicitat de nenumărate ori!

Mulțumesc managerului Spitalului Județean pConstanța, dl Ionuț Ionescu, pentru sprijin și prietenului nostru Rompetrol – KMG International!” declară primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

 Investiţia, în valoare 410 000 lei, cuprinde: ecograf SAMSUNG HS60 dotat cu sonde de ultimă generație/de top ,videocolposcop – Full HD sistem complet cu zoom optic integrat și sistem video, cardiograf – monitor fetal, aparat de măsurat tensiunea arterială, sterilizator/autoclav superior B cu osmoză, doppler fetal, masă ginecologică și pat tratament, reflector cu picior, suport perfuzii, instrumentar medical, dulap instrumentar și întreg mobilierul necesar desfășurării în bune condiții a actului medical din noul cabinet

Actualitate