După ce a declarat că „e mare păcat să te rogi într-o biserică catolică“, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie revine cu o declarație ce a scandalizat comunitatea sărakilor din România.

Un creștin ortodox l-a întrebat dacă e în regulă să numere leii pe care îi bagă în cutia milei, iar Teodosie a reacționat spunând că e mare păcat, în primul rând, să numeri lei sau alți bani în afară de euro.

Așa ceva nu se face. E mare păcat să numeri alți bani în afară de euro, mai ales lei, care după cum ne învață tainele bisericeși, nu reprezintă mare lucru în zilele noastre“, a spus ierarhul.

După ce declarația a ajuns în spațiul public, mai mulți săraki s-au revoltat pe rețelele sociale și au anunțat că vor protesta în fața Arhiepiscopiei, însă, de foamne, nu au mai avut energia necesară să iasă din case.

Totodată, mai mulți creștini pretind că au înțeles corect mesajul lui Teodosie și că, de acum înainte, vor băga doar euro în cutia milei pentru că „Vrednic este!“, după cum a comentat un om cu frică de Dumnezeu pe pagina lacheului-preot-inginer-jurnalist-sculer-matrițer, Euglen Tănăfescu.

(Visited 910 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.