Umor

ÎPS Teodosie, reacție după bătaia primită de Jador: „Preotul Tănăsescu fusese trimis să-l sperie“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
18 iunie, 2020

Noi detalii incendiare…. Ba nu, ATOMICE! ies la surpafață în urma scandalului din Mamaia, unde manelistul Jador și, unu’, Tuti Fresh au fost bătuți în parcarea unui club, de indivizi aparent necunoscuți.

Deși toată lumea se preface că nu îi pasă de cei doi cocalari și de bătaia primită, în realitate click-urile date pe știrile cu bătaia lui Jador sunt, practic, fără număr. Așadar, reporterul nostru special a făcut o serie de investigații pe Facebook și a aflat că în spatele altercației stă chiar unul dintre cei mai controversați boși ai Constanței, ÎPS Teodosie.

Confruntat cu o serie de dovezi irefutabile, ierarhul a declarat că nu se aștepta ca lucrurile să degenereze, echipa trimisă de el având ca scop doar să-l sperie pe manelist.

Vedeți dumneavoastră, noi suntem cei care ne pricepem cel mai bine la afișat opulență și bogăție, este, practic, brand-ul nostru“, spune Teodosie. „E greu de acceptat când vine cineva din afara Constanței și se laudă. Am vrut doar să trimitem un mesaj către restul țării, acum că tot s-a dat drumul la turiști“.

Arhiereul declară că a trimis o echipă specială de preoți, în frunte cu omul său de încredere, preotul-inginer-jurnalist-sociolog-medic-câinedepază, preotul Euglen Tănăsescu.

„Da, într-adevăr, poate s-a depășit măsura. Ei trebuiau doar să-i sperie puțin pe puștii ăștia încrezuți, dar știți cum e părintele Tănăsescu, mai slobod, din toate punctele de vedere. Mai ales dacă eu aleg să-l slobozesc singur în lume, își mai face și el de cap“, a mărturisit arhiepiscopul.

În apărarea sa, preotul Euglen Tănăsescu spune că nu l-a lovit pe Jador, ci doar că a vrut să-i lipească bani pe frunte, doar că nu se lipeau și a trebuit să insiste. Cât despre partea legală, Teodosie spune că nu-și face probleme, pentru că, într-un final, „toți își schimbă declarația. Hehe!“.

Cam atât despre știrea noastră senzațională despre manelistul Jador și Tuti Fresh. Andreea ai legătura!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

Actualitate