Roxana Mihalache (31 de ani) nu este condamnată și nici urmărită internațional. Ea este cea care i-a și făcut lui Mazăre costumele extravagante cu care s-a remarcat fostul primar la carnavalul din Mamaia.

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost reținut de autorități în Madagascar. Poliția Română a confirmat, miercuri, că un cetățean român, condamnat la 9 ani de închisoare a fost arestat miercuri în această țară africană, primind un mandat de șase zile.

Pe numele lui Radu Mazăre există un mandat de arestare preventivă emis în ianuarie 2018 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind dat în urmărire internaţională la data de 11.01.2018. Mazăre a fugit în Madagascar în decembrie 2017, de unde a trimis o scrisoare publică în care spunea că nu are încredere în Justiţia din țara noastră.

Poliţia Română a sesizat Curtea de Apel Bucureşti, cu privire la arestarea lui Mazăre, în Madagascar. Zilele acestea Curtea de Apel Bucureşti analizează dacă sunt întrunite condiţiile extrădării, iar, după aceea, va informa Ministerul Justiţiei, care o să trimită către Madagascar cererea de extrădare. „Ulterior, autorităţile de acolo se vor pronunţa cu privire la acestă cerere”, au explicat anchetatorii.

 

(Visited 671 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.