Eveniment

Jandarm și soția acestuia, anchetați pentru că păcăleau eleve minore să facă sex pe bani

foto: monitorulsv.ro

Un jandarm și soția acestuia sunt acuzați de trafic de minori.  Gabriel Mihai Latiş şi Ionela Adelina Boiciuc sunt cercetaţi pentru că ar fi exploatat sexual două fete de 15 ani, informează adevarul.ro.

Scris de 
 pe data 
2 octombrie, 2019

Bărbatul, angajat în cadrul Detaşamentului de Jandarmi din Câmpulung Moldovenesc, este cercetat pentru că împreună cu soția sa ar fi exploatat sexual două fete de 15 ani. Cei doi le-au convins pe minore, provenite din familii sărace, că le va fi mai bine dacă vor face sex pe bani cu diferiți clienți.

Copilele erau puse să facă sex pe bani în locuinţa celor doi, cu diverşi bărbaţi. Fetele încasau banii, dar o parte din sume ajungeau la jandarm și soția acestuia. Una dintre fete abia împlinise 15 ani când a fost racolată și a a fost expoatată până în anul 2017.
Cea de-a doua tânără era elevă în clasa a IX-a la un liceu din Câmpulung Moldovenesc atunci când a fost racolată de jandarm.

Cu toată că procurorii DIICOT au cerut instanței ca inculpaţi să fie arestați, solicitarea a fost respinsă de Tribunalul Suceava, fiind cercercetaţi sub control judiciar.
Între timp, Gabriel Mihai Latiș și-a dat demisia din Jandarmerie.

Actualitate