Surpriza de proporții vine din partea Nuba: Jay-Z. Atat. Nu doar atat, in alta zi au un grec care cica a cântat cu Ramazzotti sau e șoferul lui sau ceva. N-am inteles. Dar efectiv nimic nu contează. Jay-Z este unul din cei mai grei. Nuba nu avea unde sa se ducă mai sus decat daca il inviau pe Michael Jackson.

Recunosc ca sper sa nu se suprapună Jay pe Mafia. In cazul asta e bye, bye Mafia. Jos pălăria pentru băieții de la Nuba care se chinuie sa aducă nume atat de mari. Pe Jay-Z l-am mai vazut in carne si oase de doua ori: la Cannes la VIP ROOM si la LIV la Miami. De ambele dați a venit cu soția, mai buna pe cur decat Loredana Chivu si mai bronzata ca Laurette”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Postarea sa a creat rumoare și a stârnit zeci de întrebări în rândul internauților, fiind cu toții curioși să știe când anume va veni artistul.

Totuși, proprietarul terenului pe care se va construi clubul Nuba a anunțat că Jay Z nu va veni la mare, întrucât, reprezentanții clubului au infirmat acest zvon lansat de însuși Codin Maticiuc.

Mai jos puteți citi postarea integrală de pe pagina lui Codin Matinciuc.

 

(Visited 419 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.