ONG-ul JCI Constanța caută viitori noi membri dornici să se implice în activități de voluntariat. Membrii JCI Constanța își folosesc cunoştințele şi abilitățile, și reușesc, an de an, să realizeze proiecte de impact în societate, pe diferite arii cum ar fi : Antreprenoriat, Comunitate, Dezvoltare Personală și Internaționalism.

Un nou eveniment MEET JCI va avea loc joi, 26 septembrie, în clubul Doors, Constanța, începând cu ora 18.00.

La „MEET JCI“, veți afla:

  • mai multe despre misiunea, viziunea şi obiectivele JCI Constanța și vor face cunoștință cu echipa locală;
  • informații despre proiectele realizate precum și despre cele care sunt în curs de implementare în acest an şi vor afla cum se poate implica un membru în proiectele JCI Constanţa;
  • ce înseamnă să fii membru JCI, care sunt beneficiile și de ce JCI reprezintă o oportunitate de dezvoltare personală și profesională.

Membrii JCI :

  • sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani, dornici să se implice în realizarea de schimbări pozitive în comunitatea din care fac parte;
  • caută în permanenţă noi experiențe de dezvoltare, comunicare și colaborare prin networking;
  • sunt persoane active și cu inițiativă, care se implică voluntar în activităţi menite să dezvolte comunitatea din care fac parte;
  • investesc timpul lor liber pentru a putea fi activi și a participa la proiectele organizaţiei.
  • conştientizează importanţa implicării în activităţi de voluntariat menite să dezvolte mediul local, cu impact asupra comunităţii şi implicit asupra propriei persoane pentru o viaţă mai bună.
  • sunt lideri în permanentă dezvoltare

În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu membrii JCI Constanța, vor afla ce îi motivează pe aceștia și cum i-a ajutat voluntariatul în cariera profesională.

În România, Junior Chamber Internațional s-a înfiinţat în anul 2002 la București, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară: București, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Cluj, Craiova, Prahova, Târgu Mureș, Galați, Suceava.

Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, Play 4×4), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (Share Your Blood, Save a Life, Campania Umanitară).

Membrii activi JCI Constanța iau inițiativa pentru a rezolva provocările comunității locale. Activitățile voluntarilor se concentrează asupra impactului durabil la nivel local și la nivel global. Proiectele, evenimentele și acțiunile cetățenilor activi din întreaga lume pot fi urmărite pe website-ul: www.jci.cc

Be Better.™ Este nevoie doar de un singur cetățean activ pentru a schimba lumea!

Cei interesați să participe la eveniment sunt rugați să confirme prezența la numărul de telefon: 0753301389 sau se pot inscrie accesând linkul DE AICI . Potențialii candidați pot trimite CV-ul pe adresa de email: hr@jciconstanta.ro până pe 3 octombrie şi vor fi contactaţi de departamentul Resurse Umane.

Participarea la eveniment este gratuită.

Detalii suplimentare despre eveniment găsiți pe: facebook.com/jciconstanta.ro/

 

(Visited 242 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.