Este vorba despre Mihai Voduț (24 de ani), iar motivul este unul care nu are legătură cu evoluțiile sale în tricoul echipei constănțene. Fotbalistul a fost prins că a jucat la pariuri, iar conducerea clubului a hotărât să se despartă de acesta.

Reamintim că Mihai Voduț este jucătorul care la începutul acestui an a fost implicat într-un scandal amoros în care era acuzat de fosta iubita că a înjurat-o și a bătut-o.

Fotbalistul a fost dat de gol chiar de tânără. Ea a trimis unui tabloid o fotografie în care Voduț se lauda că a câștigat la pariuri cu un bilet pe care se afla inclusiv un meci al Viitorului.

În urma articolului apărut duminică, 20 ianuarie 2019, pe site-ul Cancan.ro, în care se precizează că jucătorul Mihai Voduț ar fi jucat la pariuri, FC Viitorul face următoarele precizări:
– Vă rugăm să tratați acest subiect numai în ceea ce îl privește pe jucătorul Mihai Voduț.
– Clubul se delimitează de astfel de acțiuni și nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârșite în timpul lui liber.
– Clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toți jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federației, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri.
– În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea și răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în fața clubului.
– FC Viitorul suspendă momentan contractul jucătorului Mihai Voduț până când își va soluționa această problemă personală, iar dacă se constată că informațiile publicate sunt adevărate atunci jucătorului i se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului“, transmitea clubul în urmă cu două zile.

În cursul zilei de marți, 22 ianuarie, clubul a revenit cu următorul anunț: „FC Viitorul anunţă încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Mihai Voduţ. Începând de astăzi, 22 ianuarie 2019, Mihai Voduţ nu mai este jucătorul formaţiei constănţene”, se precizează în comunicatul fostei campioane.

Jucătorul a evoluat la FC Viitorul în 20 de meciuri, din ianuarie 2018. Acesta a reușit trei goluri şi patru pase decisive.

Atacantul a ajuns la echipa lui Hagi în urmă cu un an, fiind transferat de la FC Voluntari. Jucătorul a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu formaţia de la malul Mării Negre.

Ionel Ganea, fost antrenor al lui Vodut la Voluntari, spune ca problemele atacantului cu pariurile erau cunoscute de mai multi oameni. Gica Hagi a fost si el atentionat, dar, spune Ganea, nu a vrut sa asculte.

Eu il cunosteam bine pe Vodut, stiam de problemele lui extrasportive. Nu cred ca e singurul care joaca la pariuri in Romania. Acum si-a ales prost colaboratorul, o punea pe prietena lui sa parieze. Stie multa lume din fotbalul romanesc despre el. Dar Gica Hagi este foarte incapatanat, nu vrea sa asculte sau sa ceara inainte relatii despre jucatori din astia cu probleme“, a spus Ganea pentru ProSport.

 

(Visited 292 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.