Din nou, City Park Mall intră în renovări. Măsura a fost luată după ce au căzut tavane și a plouat în interior de ziceai că te afli într-un parc acvatic. Management-ul a decis înlocuirea chirpicilor vechi, folosiți inițial la extinderea centrului comercial, cu unii noi, de o calitate mai bună.

De data asta nu mai facem rabat de la calitate și nici nu ne mai grăbește nimeni. Am adus aici cei mai buni chirpicari din comuna Chirnogeni, care vor face câteva mii de bucăți ce vor fi folosite pentru înlocuirea chirpicilor vechi“, explică unul dintre manageri.

Acesta spune că tavanul a cedat din cauza calității slabe a primilor chirpici, ce ar fi avut în compoziție prea multe paie. „De asemenea, cu riscul de a fi catalogați drept un mall de, mă scuzați, c***t, acum vom folosi balegă multă, mult mai multă și numai de la cai de rasă, pentru a avea un chirpic solid, care să ne țină cel puțin cinci ani“.

Deși muncesc de câteva zile, făuritorii de chirpic de la City Park Mall spun că nici acum nu înțeleg care e treaba cu clădirea la care lucrează. Aceștia susțin că nu au mai văzut un mall până acum, dar spun că-și vor da silința.

Nu știu, vere, ce-i asta. Da’ nici nu contează! Noi am venit aicea să ne facem treaba și eu o să muncesc ca și când aș munci la grajdu’ meu“, spune unul dintre meseriași.

Munca pentru modelarea chirpicilor a atras atenția hipsterilor din Constanța, care se îngrămădesc să facă poze cu meșterii și spun că este foarte cool și eco friendly să construiești așa. Mai mult, entuziasmați, în timp ce transmiteau live pe Facebook, spontan și în joacă, s-au luat la bătaie cu balegă. #balegaforeverybody

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe terenClick AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.387 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.