Pe durata filmărilor, vor fi impuse mai multe restricții de circulație pe mai multe restricții de drum.

Miercuri, 14 martie, începând cu ora 07:00 până în data de 16 martie, ora 05:00, Str. Revoluția din 22 decembrie 1989 va fi închisă traficului rutier pe tronsonul delimitat de Str. Remus Opreanu şi Piața Ovidiu;

Joi, 15 martie, pe B-dul 1 Mai se va restricționa traficul pe o perioadă de 5 minute în intervalul orar 09:30-11:30, sensul dinspre Gara CFR către Șoseaua Mangaliei, pe o distanță de 300 m, vizavi de parcul de la Far;

Sâmbătă, 17 martie, ora 08:00 până în 18 martie ora 05:00 se închide traficul rutier pe Str. Brizei, tronsonul cuprins între Aleea Lirei şi Aleea Arcaşului.

Serialul internațional de televiziune „The Romanoffs“ este produs de Matthew Weiner, care a produs și „Clanul Soprano”, dar și „Mad Men”.

Producătorii vor filma și în alte locuri din județul Constanța, printre care și Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

Serialul „The Romanoffs“ este produs pentru Amazon Prime Video și are 8 episoade a câte o oră, iar în România va fi realizată o parte din episodul nr. 7, cu scene filmate la Constanţa, dar şi la Bucureşti.

Din distribuţie fac parte Diane Lane, Isabelle Huppert, Christina Hendricks, Aaron Eckhart, Amanda Peet, Marthe Keller, Paul Reiser şi alţii.

 

(Visited 177 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.