Umor

La Constanța va fi construit primul bloc într-un bloc de lângă un bloc de pe lângă alte blocuri

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
15 iunie, 2023

Premieră în România. Primăria Constanța a aprobat planul urbanistic pentru construirea primului bloc din incinta unui bloc ce se află la doar trei metri de alt bloc situat pe lângă alte blocuri. Inovatorul dezvoltator imobiliar, S.C. Construiescundevreap***mea SRL, a recurs la această soluție după ce și-a dat seama că poate exploata la maximum terenurile pe care le deține și chiar construcțiile deja realizate.

Experiența ne-a demonstrat că nu mai contează unde sau cum arată construcția, oamenii cumpără. Fac credite în draci și cumpără fără ca măcar locuința/blocul să existe, dacă vă vine să credeți. Prin urmare, de ce să nu profităm?“, ne-a explicat arhitectul firmei, Drujbeleanu Găurențiu.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Noul bloc, ce va fi construit într-un alt bloc de cinci etaje, va avea la rândul său cinci etaje. Arhitectul spune că astfel vor fi scutiți de cheltuiala cu o altă fundație și că va fi o lucrare rapidă, fără prea mare bătaie de cap. „Pac ai pus niște plăci de rigips, pac-pac o tencuială, o țeavă și gata!

Actualii locuitori din blocul în care va fi construit noul bloc se tot revoltă și amenință cu procese, dar, spun reprezentanții firmei, sunt inofensivi și nu-i bagă nimeni în seamă. De altfel, arhitectul declară că nu au întâmpinat niciun fel de problemă din partea Primăriei sau a instituțiilor din Constanța care au eliberat autorizațiile necesare construcției.

Cică au un copil de vreo 5-6 ani care studiază planurile și el dă OK-ul la toate lucrările, apoi vin ăia mai mari și semnează. În cazul nostru, se pare că puștiul a fost foarte încântat“, a mai completat arhitectul Găurențiu. „Vorba aia: cine n-are bloc, să-și facă!

Actualitate