Premieră în România. Primăria Constanța a aprobat planul urbanistic pentru construirea primului bloc din incinta unui bloc ce se află la doar trei metri de alt bloc situat pe lângă alte blocuri.

Inovatorul dezvoltator imobiliar, S.C. Construiescundevreap***mea SRL, a recurs la această soluție după ce și-a dat seama că poate exploata la maximum terenurile pe care le deține și chiar construcțiile deja realizate.

Experiența ne-a demonstrat că nu mai contează unde sau cum arată construcția, oamenii cumpără. Fac credite în draci și cumpără fără ca măcar locuința/blocul să existe, dacă vă vine să credeți. Prin urmare, de ce să nu profităm?“, ne-a explicat arhitectul firmei, Becebal Găurențiu.

Noul bloc, ce va fi construit într-un alt bloc de cinci etaje, va avea la rândul său cinci etaje. Arhitectul spune că astfel vor fi scutiți de cheltuiala cu o altă fundație și că va fi o lucrare rapidă, fără prea mare bătaie de cap. „Pac ai pus niște plăci de rigips, pac-pac o tencuială, o țeavă și gata!

Actualii locuitori din blocul în care va fi construit noul bloc se tot revoltă și amenință cu procese, dar, spun reprezentanții firmei, sunt inofensivi și nu-i bagă nimeni în seamă. De altfel, arhitectul declară că nu au întâmpinat niciun fel de problemă din partea Primăriei sau a instituțiilor din Constanța care au eliberat autorizațiile necesare construcției.

Cică au un copil de vreo 5-6 ani care studiază planurile și el dă OK-ul la toate lucrările, apoi vin ăia mai mari și semnează. În cazul nostru, se pare că puștiul a fost foarte încântat“, a mai completat arhitectul Găurențiu. „Vorba aia: cine n-are bloc, să-și facă!

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.591 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.