Actualitate

La un pas de tragedie în centrul Constanței. Un autobuz 42 s-a depresurizat după ce un idiot a deschis geamul

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
18 octombrie, 2023

Doar un miracol a făcut ca astăzi la prânz să nu asistăm la o adevărată tragedie în centrul Constanței, chiar pe b-dul Tomis.

Un autobuz de pe linia 42 s-a depresurizat brusc după ce un inconștient a deschis geamul chiar în timpul mersului.

Un val de curent rece a pătruns în autobuz și doar reacția promptă a unui pensionar a făcut ca tragedia să nu capete proporții. Nea Puiu a sărit imediat după scaun și după ce i-a altoit o paporniță zdravană pe șale, a închis la timp geamul pe care un tânăr în vârstă de 28 de ani îl deschisese nonșalant, cel mai probabil din prostie.

Zeci de pensionari au sărit brusc să îl imobilizeze pe suspect, acesta fiind chiar bănuit că ar fi încercat să comită un atentat terorist.

„Suntem oameni bătrâni aici, nesimțitule. Vrei să ne omori? Ne dai tu bani de pastile? Vrei să ne tragă curentul să ajungem în spital? Cretinule…”, a fost reacția celorlalți călători în etate.

Pasagerii cu experiență din autobuzul 42 au luat imediat primele măsuri și după ce au tras câteva bășini bine plasate au reușit să restabilească presiunea în interiorul mijlocului de transport în comun.

În momentul de față, circulația s-a reluat și se desfășoară fără probleme.

Actualitate