Umor

Lacrimi de bucurie în Tomis III. Excavatorul galben a fost readus în intersecție și va înlocui Târgul de Crăciun

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
29 noiembrie, 2022

Mii de constănțeni care locuiesc în zona Tomis III au ieșit ieri seară în stradă vizibil emoționați că după 8 luni de absență a reapărut celebrul excavator galben în intersecția Tomis cu Soveja. Cu lacrimi de bucurie în ochi, îmbrățișați sau țopăind, constănțenii au cântat până târziu în noapte celebrele hituri ale galeriei Steaua „Am avut și vom avea mereu, boală pe primar”.

Din fericire, a fost nevoie de o nouă avarie majoră RAJA pentru a repune emblema Constanței, acolo unde îi e locul. Aproape că nici nu mai contează că jumătate de oraș a rămas fără apă timp de 3 zile, atâta timp cât excavatorul și-a reintrat în drepturi.

De asemenea, organizatorul Târgului de Crăciun din Constanța a anunțat că va anula toate evenimentele și va aloca toate resursele pentru a împodobi și decora celebrul excavator și interesecția Tomis III.

„La cum merge treaba, ne este clar că în intersecția asta vor sărbători majoritatea constănțenilor sărbătorile de iarnă, blocați cu zilele în trafic. Aici e sărbătoare și noi vom aduce magia”, a precizat organizatorul Târgului de Crăciun.

Actualitate