Liberalii consideră că Dumitru Banu (PSD) a fost „unul dintre cei mai absenți și inutili viceprimari din istoria Constanței“.

Am depus astăzi la Secretariatul Consiliului Local Constanța, proiectul de hotărâre privind schimbarea din funcție a viceprimarului Municipiului Constanța, Dumitru Babu.

Este un document asumat de TOȚI consilierii locali ai Partidului Național Liberal“, se arată într-un comunicat transmis de liderul consilierilor locali PNL Constanța, Adriana Arghirescu.

A sosit momentul ca Dumitru Babu să își facă bagajele și să plece din clădirea administrației locale constănțene și dintr-o funcție pe care a onorat-o cu realizări ZERO.

Conform legii, schimbarea din funcție a viceprimarului se poate face de consiliul local, prin hotărâre adoptată cu votul a două treimi din numărul consilierilor în funcție, la propunerea motivată a primarului sau a unei treimi din numărul consilierilor locali în funcție.

Cred că acest oraș trebuie să fie condus de oameni implicați în gospodărirea și administrarea orașului, activi și hotărâți“, a mai precizat Adriana Arghirescu.

 

(Visited 459 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.