Umor

Lidl din Constanța închis după ce a fost găsită mâncare în vitrina cu gândaci

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
4 noiembrie, 2023

OPC a decis închiderea mai multor magazine Lidl după ce inspectorii aflați în control au găsit pâine și alte produse alimentare în vitrina cu gândaci.

Angajații magazinelor spun că nu știu cum au putut ajunge produsele alimentare chiar în sertarul cu carcalaci, mai ales în condițiile în care Lidl impune măsuri drastice de igienă pentru protejarea comunităților de târâtoare, rozătoare și alte insecte recunoscute și omologate în România.

„Compania Lidl își exprimă regretul pentru situația creată la Constanța și își reafirmă angajamentele pentru amenajarea și întreținerea magazinelor la standarde de igienă demne de lumea a treia.

De asemenea, compania va retrage de la vânzare și va muta în magazinele din Vestul Europei toate produsele aflate în termen de valabilitate și care nu prezintă urme de alterare”, a declarat managerul companiei în România Stafilo Cocuța Maricela.

Actualitate