Umor

Locuitorii din Tomis Nord, extaziați de noile străzi cu sens unic. „Ne-am luat camere la hotel, mergem acasă doar în weekend”

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
26 februarie, 2024

Primarul Vergil Chițac a anunțat că traficul rutier din cartierul Tomis Nord va fi reorganizat pentru a ajuta șoferii să ajungă cât mai rar pe acasă. În acest mod, locuitorii din zonă care se deplasează cu autoturismele personale vor putea solicita asociațiilor de proprietari să îi scoată de la întreținere deoarece vor ajunge foarte rar pe acasă.

„Arealul delimitat de bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Sucevei va fi reconfigurat pentru a răspunde nevoilor comunității. Vom crea o rețea de drumuri cu sensuri unice atât de inutile și prost gândite încât blocajele în trafic vor împiedica locatarii din zonă să mai ajungă acasă. Asta înseamnă în esență facturi mai mici la utilități pentru ei, pot cere să fie scoși de la întreținere, nu va mai fi gălăgie pe scară. Doar avantaje”, a declarat primarul Vergil Chițac.

Foarte fericiți, chiar estaziați, de aceste modificări sunt și locuitorii din Tomis Nord, mai ales bărbații însurați și cu cel puțin 2-3 copii acasă. Ei mărturisesc că și-au închiriat camere la hotel în cursul săptămânii și doar în weekend vor mai putea ajunge acasă.

Actualitate