Este vorba despre locul de joacă amenajat pe strada B.P. Hașdeu, zona blocurilor L3/L4, unde, potrivit Primăriei Constanța, lucrările vor întârzia.

După turnarea primului strat de cauciuc, spațiul a fost vandalizat. Câteva persoane dornice de aventură au sărit gardul și au distrus primul strat de covoc de cauciuc, care acum va trebui refăcut.“, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Un alt caz de vandalizare a fost înregistrat la locul de joacă de pe aleea Daliei. Spațiul îngrădit și destinat celor mici era plin de peturi și de persoane care scuipau semințe pe covorul frumos colorat abia turnat.

Facem apel la cetățenii care observă astfel de acte de vandalism în spațiul public să anunțe imediat poliția locală. Agenții pot fi apelați la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799606142 (WhatsApp).“, transmite primăria.

Amintim că Primăria Constanța continuă lucrările de reabilitare și modernizare a locurilor de joacă din oraș. De la începutul acestui an mai multe locuri de joacă au fost finalizate, iar lucrările continuă pentru ca tot mai mulți copii să aibă spații moderne în care să se poată juca în siguranță.

 

(Visited 1.264 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.