Orban a precizat că PSD este o formațiune politică formată din oameni care nu respectă legea și care nu prezintă competență, menționând că partidul pe care îl reprezintă are toate șansele să învingă puterea actuală privind alegerile europarlamentare.

Intrăm în doi ani foarte importanţi pentru România şi pentru PNL. Doi ani care vor da direcţia României. Primele alegeri sunt pentru Parlamentul European. Sunt cele mai importante alegeri de când a intrat România în UE. Prea s-a sădit în mintea multor români acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals! PSD este un partid de oameni certaţi cu legea, certaţi cu bunul-simţ, certaţi cu competenţa, mai nou văd că ăştia pe care îi trimit în funcţii sunt certaţi cu limba română. Nu înţeleg, care e problema? De ce să nu îi putem bate pe ăştia? Ar trebui să le dăm o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap. Nu există niciun argument care să mă poată convinge că PNL nu are capacitatea de câştiga”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la şcoala de vară a Organizaţiei femeilor liberale care se desfăşoară în staţiunea Saturn, potrivit Mediafax.

Acesta a adăugat că următorii doi ani sunt foarte importanți pentru România, precizând că principalul obiectiv al PNL este câștigarea alegerilor.

Gata cu joaca, gata cu dezbateri interne, ne aşteaptă doi ani de zile care vor fi decisivi pentru evoluţia româniei. Doi ani în care vom avea patru alegeri, in care fiecare membru al PNL va trebui să fie impicat la maxim în atingerea obiectivelor PNL. Principalul obiectiv este câştigarea alegerile locale, parlamentare, prezidenţiale şi formarea guvernului. Pentru a atinge aceste obiective trebuie să facem lucruri simple. În primul rând să fim mai aproape de oameni, să vorbim cu ei, să găsim soluţii la problemele lor, souţii realizabile, nu poveşti de adormit copii şi să-I convigem că e mult mai simplu să petreci un sfert de oră să votezi decât să participi la mitinguri împotriva unei puteri abuzive. Foarte mulţi oameni au considerat că nu e important să meargă la vot în 2016”, a afirmat Ludovic Orban sâmbătă, la şcoala de vară a TNL.

 

(Visited 75 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.