Umor

Măcel! Haită de maidanezi, atacată de un roi de țânțari tigru în Parcul Tăbăcărie

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
26 iunie, 2019

Schelălăieli, panică, țipete, confuzie – cam așa poate fi descrisă atmosfera de seara trecută din Parcul Tăbăcărie după ce o haită de câini maidanezi a fost atacată de un roi de țânțari înfometați.

Cei care frecventează parcul spun că, de câteva săptămâni, țânțarii tigru fac legea în zonă, fiind organizați într-o grupare pe care oamenii au numit-o „Roiul“.

Potrivit martorilor, după ce au fost hrăniți bine de unii trecători și paznici, maidanezii își făceau siesta, tolăniți pe spațiul verde de sub un plop de lângă locul de joacă pentru copii.

La un moment dat, s-a întunecat cerul și am crezut că e un nor și că o să vină o ploicică. Dar apoi norul a început să bâzâie și ne-am prins că e Roiul! Am grăbit pasul, pentru că cu Roiul nu e de glumă“, povestește un tătic, care încerca să-și învețe copilul de 3 luni să meargă pe trotinetă.

Roiul s-a repezit direct în haita de maidanezi pentru un festin ca și când ar fi fost Ziua Internațională a Țânțarului.

Ăia alergau, schelăcăiau, iar Roiul era călare pe ei. Unul dintre câini, care are blana bej, era acum tigrat, că-l acoperiseră țânțarii. Câinii n-au avut nicio șansă“, spune și o viitoare mămică, gravidă în 7 luni, care încerca să-și învețe fătul să numere până la 10 în engleză.

Imediat în zonă și-au făcut apariția și membrii Asociației Parizer pentru Maidanezi (APM), care au sărit în apărarea câinilor, făcând un scut uman în fața Roiului. În timp ce unii și-au scos telefoanele și au început să se plângă pe Facebook de brutalitatea la care sunt supuși câinii fără stăpân, alții încercau să deruteze țânțarii, aruncându-le parizer, salam și resturi de mâncare.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate