Dezamăgire uriașă în familia lui Mitică, un tânăr machedon din Constanța, care va fi nevoit să facă o nuntă restrânsă din cauza amenințării coronavirusului.

Viitorul însurățel și-a anunțat părinții că nunta sa va fi un eveniment restrâns, chiar intim, cu 500 de invitați, rudele cele mai apropiate.

Socru mare a făcut o criză de nervi la auzul veștii, spunând că este sub demnitatea lui: „S gioaca hlambura dinintea la masi 500 di cusurini!”.

A curi s ii grescu ma ninti, tuts suntu cusurini buni”, a tunat și nașul, care apoi a trântit ușa și a plecat nervos la barul lui Pilici.

Mitică spune că din cauza prezenței reduse a fost refuzat și de Pindu, așa că a trebuit să o cheme să cânte pe Diana Bișinicu, cu tot cu aerele ei.

Ceremonia restrânsă ar fi trebuit să aibă loc la Aristocratos, dar până la urmă, din cauza numărului mic de veri și cuscrii, se va ține la barul La Super Bonus.

Doamnele și domnișoarele care vor avea onoarea să participe la nunta lui Mitică sunt rugate să asorteze rochiile cusute la Tina Riaciu cu măștile medicale și mănușile chirugicale.

S n-avdzam cu ghini!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 13.884 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.