Fevronia Milcmaiself (32 de ani), una dintre mămicile de pe grupurile de mămici de pe Facebook din Constanța, s-a decis să publice un volum de 250 de pagini ce conține un comentariu pe care l-a lăsat într-o seară pe un grup de Facebook la o postare a unei alte mămici. Comentariul a chiar fost recunoscut de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, ca fiind cel mai lung comentariu din istoria rețelei sociale.

Postarea ce a stârnit celebrul comentariu a venit de la o membră a grupului, care era îngrijorată și voia să știe dacă micuțul ei, în vârstă de 10 luni, ar putea deveni un obsedat sexual din cauza zgomotelor pe care ea și cu soțul ei le fac în dormitor.

Fevronia spune că a văzut postarea în timp ce pisa cartofi pentru prânzul copilului ei. „Pur și simplu am rămas înmărmurită și nu m-am putut abține. Ăla micu’ urla de foame, dar am lăsat totul baltă și i-am răspuns ignorantei cu acel comentariu, chit că mi-a luat două ore jumate să-l scriu“, spune femeia.

Cât de proastă să fii, așa ca om, nu mai zic ca mămică, să faci așa ceva și abia apoi să te gândești dacă ai făcut sau nu bine? Vă dați seama copilul ăla prin ce trece și ce îi aud urechile? Și apoi ne mirăm că de ce umblă pe străzi toți pedofilii și obsedații! E o denaturată și habar n-are să-și crească copilul, aia e!“, a mai completat ea.

Fevronia este recunoscută pe grupuri ca fiind atentă la orice mișcare. Este una dintre cele mai active mămici, care comentează la orice postare și lasă cel puțin cinci răspunsuri la fiecare comentariu care-i aparține. „Dacă n-ar fi mămicile ca mine, toate bătutele în cap și-ar hrăni copiii cu iarbă! Să zică mersi astea…

O echipă de lingviști și specialiști în gramatica limbii române au editat textul și, vreme de câteva săptămâni, s-au străduit și au reușit să-l facă lizibil, coerent și bun de tipar. „Am avut colegi care, în timpul acestui proces, au încercat să se sinucidă din cauza unor nenorociri gramaticale repetate, însă am trecut cu bine peste toate momentele și am reușit să finalizăm lucrarea“, spune Vicențiu Laicăvărgin, academician profesor și doctor în filologie.

Cartea se va numi „Cum, băi proasto, să faci sex cu ușa deschisă la dormitor în timp ce bebelușul doarme în pătuț?!“ și se crede că va fi un real bestseller.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 465 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.