Președintele filialei PSD Constanța și directorul RAJA, Felix Stroe, a ieșit mândru nevoie-mare pe ușa unui salon de tatuaje din oraș.

Social-democratul constănțean a făcut un gest ce reprezintă, după cum spune, o nouă dovadă de iubire și devotament față de președintele PSD, Liviu Dragnea.

Domnul președinte știe cât de mult îl iubesc, stimez și respect. Știe că eu, noi, aici la Constanța facem întotdeauna ce și cum ne spune el și nu ieșim niciodată din cuvântul său. Acest gest al meu nu face decât să-i întărească și mai mult aceste convingeri de neclintit“, i-ar fi spus Stroe unui copil care încerca să-și scoată mingea de sub o mașină.

Gurile rele spun că, de fapt, Stroe și-a tatuat numele după ce a văzut că, după CEx-ul PSD de zilele trecute, din nou, șeful său l-a ignorat și nu l-a propus pentru niciun post de ministru, preferându-l în schimb pe Tit Brăiloiu.

Umblă vorba că șeful RAJA nu se va opri aici în demersul său de a-i atrage atenția lui Liviu Dragnea. Cu sprijinul primarului Făgădău, pe stadionul Farul, Stroe vrea să organizeze un 1 Mai Muncitoresc ca-n vremurile bune. Deja angajații RAJA au fost obligați să semneze cu bucurie prezența la manifestare.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.259 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.