Eveniment

Manelistul Tzancă Uraganu, amendat de polițiști la Constanța. A făcut gălăgie la o nuntă în stradă

Cunoscutul manelist, Tzancă Uraganu precum și alte persoane au fost amendate pentru că au tulburat ordinea și liniștea publică, după ce au participat la o nuntă pe o stradă din cartierul Palas din Constanța.

Scris de 
 pe data 
25 august, 2021

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 4, au intervenit în cursul zilei de marți, în jurul orei 16.15, după ce au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, pe strada Mihu Copilu, în cartierul Palas, se află în desfășurare un eveniment privat (nuntă), fiind tulburată ordinea și liniștea publică.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate patru persoane, care au fost sancționate contravențional, la Legea 61/1991, cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

Una dintre persoanele amendate este Tzancă Uraganu, un cunoscut interpret de manele, care fusese plătit să cânte la nunta respectivă.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că, în fața porții imobilului, erau amplasate copertine, mese și scaune, fiind îngreunată circulația rutieră.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Actualitate