Eveniment

Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, operat din cauza rănilor. Un glonț a rămas în torace

Medicii au decis să-l opereze pe Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împușcat mortal un polițist din Timiș, din cauza rănilor suferite în timpul operațiunii de prindere a acestuia.

Scris de 
 pe data 
4 iunie, 2019

Ucigașul polițistului are trei plăgi prin împușcare, la umărul stâng, la cotul stâng și la nivelul toracelui stâng. Glonțul din torace nu a ieșit, iar rana se agravase, relatează Digi 24.

Suspectul a fost prins în această dimineață, în jurul orei 04.45 în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare.

În aceeași locuință, polițiștii au descoperit ieri urme de sânge. În total, în urmă cu două zile, au fost trase 36 de gloanțe asupra suspectului, pe o distanță de un kilometru, înainte ca acesta să scape, potrivit șefului Poliției, chestorul Ioan Buda.

Lepa a fost prins de o echipa de flagrant a Biroului de operațiuni speciale, împreună cu o echipa de la SIAS, la 7 km de locul crimei.

În momentul capturării sale, bărbatul nu a opus rezistenţă, fiind luat prin surprindere. La brâu purta arma crimei, un pistol de proveniență sârbească, Zastava M70, de calibru 7,65.

Asupra sa au mai fost găsite șase gloanțe, două chei, un stick de memorie, un micro-SD și o folie de pastile cu efect antiinflamator.

 

Actualitate