Procedurile de ridicare a autovehiculelor vor fi aplicate conform Legii 421 din 2002.

Mașinile ce vor fi ridicate de reprezentanții primăriei vor fi inventariate și depozitate, iar cei care doresc să le recupereze vor putea înainta o cerere către instituțiile abilitate.

Cele 20 de mașini au fost localizate în diverse zone ale orașului, iar primăria a publicat o listă cu locurile în care acestea se află.

Astfel, vor fi ridicare un Renault negru de pe bulevardul Ferdinand nr. 106, un Rover gri, de pe strada Olteniei nr. 36, un alt Renault negru, localizat pe strada Semănătorului nr. 17, un Daewoo Matiz gri, din parcarea de la Poarta 1.

Un Peugeot gri, de pe strada Prieteniei nr. 10, un Opel bej, de pe strada 1 Decembrie 1918, blocul 56, un Volkswagen negru, de pe aleea Arcaşului, blocul FDI.

Un Ford roşu, de pe aleea Berzei nr. 6, un autovehicul negru cu număr de Bulgaria, de pe strada Mihail Jora, în faţa bisericii, un Opel alb, de pe strada Marinarilor, în zona Poarta 1, un Renault bej, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Campus, un Ford gri, de pe bulevardul Marinarilor, zona Poarta 1.

Un Fiat gri, de pe strada Revoluţiei nr. 10, un Mercedes negru, de pe strada Cişmelei, în zona bisericii, un Ford albastru, de pe aleea Brânduşelor nr. 2, un Volvo vişiniu, de pe Şoseaua Mangaliei nr. 185, o Dacie albă, de pe strada Merişor colţ cu strada Cireşi, o Dacia gri, de pe aleea Hortensiei, blocul O3, un Ford negru, de pe strada Progresului nr. 8 şi un Mercedes negru, de pe strada Arcului nr. 8.

 

(Visited 273 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.