Ca să nu pară indiferente la nebunia globală legată de răspândirea virusului criminal din China, autoritățile din Constanța au decis să bage în carantină toate mall-urile din Constanța.

Primul pe listă a fost, bineînțeles, China Mall, unde până și produsele de pe rafturi sunt în depresie din cauza calității proaste pe care o au.

Nu ețe colonavilus aițea! Nu ețe! Dal fațem lost dacă tlebuie! Nu ploblemă, nu ploblemă!“, a declarat rânjit unul dintre vânzători, crezând că inspectorii de la Sănătate Publică vor să cumpere niște coronavirus.

Nici City Park Mall nu a scăpat. După ce managerilor li s-a cerut să elimine de pe rafturi toate produsele aduse din China, magazinele „de firmă“ au rămas goale. Patronii au anunțat că le transformă în șaormerii, pentru că „oricum cocalarii care ne trec pragul de fapt asta caută atunci când se prefac că vor să-și cumpere haine.“

Prăpăd a fost și la VIVO! (cu semnul exclamării, pentru că așa vor ei – le place să strige), unde în dulapul unuia dintre magazine chiar au fost găsiți șase chinezi care fabricau hainele pe loc, în funcție de cerere.

La Dorally Mall rămăsese deschis un singur magazin care vindea costume fabricate în România, însă și acesta a fost închis după ce inspectorii au aflat că materialele, nasturii și angajații care le fabrică sunt chinezi de Buzău.

În rest, nu prea sunt probleme.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 11.109 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.