Umor

McDonald’s vine în ajutorul constănţenilor fără apă caldă. La Happy Meal primeşti un lighenaş

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
9 noiembrie, 2022

Pentru că le pasă, dar şi pentru că lipsa apei calde face ca mirosul de burgeri să fie acoperit de mirosul de transpiraţie emanat de constănţenii care stau la cozi, reprezentanţii McDonald’s au decis ca cei care în această lună vor achiziţiona un Happy Meal vor primi cadou un lighenaş. De asemenea, în loc de suculeţ, clienţii pot opta pentru un pahar cu apă fierbinte.

„Nu îţi aducem apa caldă, dar îţi dăm ceva în care poţi pune apa încălzită pe aragaz! Doar luna aceasta, în oricare din restaurantele McDonald’s din Constanţa, la fiecare Happy Meal primeşti un lighenaş în care poţi pune 2 litri de apă caldă!“, se arată într-un comunicat transmis de McDonald’s.

„Şi asta nu e tot! În loc de băutura răcoritoare, ce oricum are un gust dubios chiar şi pentru noi, clienţii pot alege să primească un pahar plin ochi cu apă caldă ce poate fi folosită imediat în baia restaurantului pentru o spălare rapidă!

Suntem siguri că, pe lângă cei care se vor bucura pur şi simplu de lighenaş şi utilitatea acestuia, vor fi şi foarte mulţi nostalgici ai comunismului, care spun că era mai bine înainte şi care îşi vor aminti cu drag de vremurile în care puteai să mori de frig în casă, pe întuneric şi plin de jeg! McDonald’s: tara ta ta taa!“

Actualitate