Nicu Stamuleanu, un om de afaceri din Constanța, a cumpărat franciza McDonald’s pentru a deschide un nou restaurant, însă acesta va fi dedicat preparatelor și obiceiurilor macedonești.

După lungi discuții cu proprietarii francizei, Stamuleanu a reușit chiar să obțină aprobarea pentru modificarea numelui în MecDunutzî, păstrând însă identitatea vizuală a celebrului brand.

„Dzaba fatz restaurant di mâncari cusia (n.r. – fast food) pentru machedoni, dacî n-ari nume potrivitu“, a explicat afaceristul. „Păi, țî va dzîcă lumea?!“.

Afaceristul, care și-a vândut toate standurile angro de pe bd. Aurel Vlaicu pentru a investi în aceasta nouă afacere, spune că preparatele vor fi specifice, dar că vor păstra acel miros de McDonald’s, care-ți face poftă-n gură și gol în stomac.

Așadar, cei care vor trece pragul McDunutzî vor putea mânca Piperchi McȚăgărsiti, McPita cu Praz, nuggets McGâină a la macedoineCașburger sau burger-ul Big McPapu. 

De asemenea, în interior vor exista un salon de nunți, unul de botezuri și, bineînțeles, un MecCafelu, unde cei prezenți vor putea băga la pariuri sau vor juca remi pe bani, conform tradiției.

Machedonii se arată foarte încântați de idee și spun că abia așteaptă să treacă pragul MecDunutzî.

Intru tu hani să-ńi beau cafelu, mi veadi lumea și ńi-adună gailelu“, ne-a declarat un bărbat care așteaptă la ușă, deși deschiderea oficială este peste o sîtămânî.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 9.458 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.