Pe 9 mai, liderii PSD din Moldova aduc oameni cu autocarele la mitingul „Revanșa Roșie” de la Iași.

După ce pe 20 aprilie a fost întâmpinat cu ostilitate la Iași, liderul PSD, Liviu Dragnea a spus că se va întoarce cu un miting în care va demonstra forța partidului! „40.000 de bucăți”, au promis subordonații din Moldova, care s-au apucat să scotocească prin instituțiile publice după oameni buni de miting.

Primarul Ion Rotaru, edilul comunei Alexandru cel Bun, de care depinde administrativ spitalul, spune că are nevoie de intelectuali la mitingul PSD, de aceea va duce 15 angajați ai spitalului, pe care i-a selectat dintr-un lot de 30 de doritori: „Am ales oameni mai serioși care nu sunt bețivi, nu beau rachiu, că dacă vine un reporter și îi întreabă ceva să știe să lege două vorbe”.

Ieri dimineață, managerul instituției din județul Neamț le-a comunicat angajaților că 40 dintre ei trebuie să susțină PSD la Iași.

Medicul care a reclamat acest abuz spune că o parte dintre angajații spitalului „se tem, sunt intimidați”, altă parte au obligații politice, pentru că sunt „pilele sau cunoștințele primarului” care i-a angajat.

Sunt medic și mă deranjează nedreptatea. Nu sunt membru de partid (al niciunuia), deci nu fac jocurile nimănui”. E revolta unui intelectual pe care un primar și un director de spital încearcă să-l transforme într-un număr dintre cele 40.000 de capete promise liderului suprem.

Citește articolul complet AICI, pe republica.ro

 

(Visited 6.087 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.