În urma a mii de teste și evaluări efectuate de-a lungul a aproape 30 de ani, un grup de specialiști din mai multe ramuri ale medicinei au concluzionat că votul pentru FSN/PDSR/PSD dăunează grav sănătății, atât fizice, cât și mentale.

Spre exemplu, medicii avertizează că votul dat unui partid precum PSD poate cauza apariția de bube pe mâini sau pe față, din cauză că formațiunea politică este atât de infectă încât microbul se transmite doar și prin simpla atingere a paginii cu buletinul de vot pe care scrie PSD și conține sigla cu cei trei trandafiri.

Așa ceva nu s-a mai întâlnit până acum, dar se pare că este posibil. Studiile ne-au demonstrat că persoanele care votează PSD riscă umflături la nivelul țesutului celular subcutanat cu caracter purulent… Adică bube nasoale, zemoase, domnule!“, declară unul dintre specialiștii dermatologi ai grupului, care a evitat însă să spună că vorbim despre deja celebra “ciumă roșie”.

De asemenea, deteriorarea sau căderea dinților și neglijența igienei personale este o altă particularitate pe care o pot dobândi de cele mai multe ori persoanele care votează cu PSD în necunoștință de cauză. Medicii o numesc “dragneatită“. Cât despre cei care votează în totală cunoștință de cauză, specialiștii spun că, cel mai probabil, aceștia suferă deja de boala lui Chalache.

De cealaltă parte, neurologii, psihiatrii și psihologii grupului de specialiști susțin că votul pentru PSD poate cauza propagarea prostiei, a inculturii și a sărăciei pe mai multe generații.

Din păcate, în cele mai multe cazuri, sindromul pesedist se transmite la copii și aceștia riscă să rămână proști. Vor crește și vor ajunge adevărați melteni, cu apucături de șmecheri, dar cu stomacele goale“, susține un alt specialist.

Pentru a evita aceste simptome, specialiștii recomandă prezența masivă la urne și evitarea pe cât posibil a votului cu PSD. „Puteți vota cu oricine altcineva în afară de PSD, ALDE și unguri!“.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 10.722 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.