Actualitate

Medicul O. Jurma, către Cîțu: „Înainte de a simți benficiile economice, cel puțin 200.000 de români vor simți gheara morții”

foto: www.romania.tv

Medicul Octavian Jurma îi răspunde premierului Florin Cîțu după ce acesta din urmă a anunțat că în curând românii vor simți efectele creșterii economice.

Scris de 
 pe data 
19 octombrie, 2021

Cu peste 2.000 de morți săptămânal, cu spitalele și terapii intensive copleșite de pandemie, premierul Florin Cîțu se laudă că românii vor resimți în curând efectele creșterii economice. Medicii au primit cu ironie mesajul lui Cîțu, evidențiind cinismul unui premier care sacrifică viața a zeci de mii de români pentru a ține deschise restaurantele.

Octavian Jurma îl acuză pe Cîțu că a transformat România în „singura țară din lume care ăși ucide cetățenii pentru bani”.

„Nu, nu toti romanii vor simti beneficiile cresterii economice. Pentru ca zeci de mii de romani nu vor mai fi in viata sa le simta chiar daca ar fi adevarate…

Inainte de a simti benficiile economice, cel putin 200.000 de romani vor simti gheara mortii sfartecand plamanii si trupul lor, lasandu-i cu sechele pe viata. Cel putin 20,000 nu vor mai simti nimic in decembrie. De sarbatori doar absenta lor va fi simtita de cei dragi. Copii lasati fara parintii. Parinti lasati fara copii. Mamici ucise cu copilul lor in burta. Elevi si profesori ucisi in numele educatiei. Familii intregi ucise intr-o saptamana…De ce? Pentru ce? Ce beneficii economice justifica risipa aceasta inumana de viata? De ce suntem singura tara din lume care isi ucide cetatenii pentru bani?

Acestea sunt singurele raspunsuri pe care le mai astept de la Guvern, de la Parlament si de la Presedinte…

Ei ne-au cerut votul ca sa guverneze in numele nostru spre binele nostru si vreau sa stiu unde e binele romanilor care mor acum in cadenta de metronom, cate unul la fiecare 4 minute.

Tic, tac, un roman a murit pana ai terminat de citit. Fiecare vorba aruncata in vant este o viata aruncata in vant. Fiecare zi amanata sunt 400 de vieti curmate…

PS. Pana in decembrie se va alege praful de cresterea asta economica, pentru ca nu poti avea crestere economica cand iti distrugi sistemul de sanatate publica pentru asta. Criza sanitara, va deveni criza umanitara si criza umanitara va deveni criza economica. Incredibil cata minte au cei care ne conduc cu entuziasm spre prapastie…”, a scris Octavian Jurma pe pagina sa de Facebook.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate