Medicul homeopat, Victor Boț fusese condamnat, în octombrie 2017, la 11 ani și patru luni de închisoare pentru violarea a cel puțin trei minore după ce, în ianuarie anul trecut, primise la judecată doar patru ani și două luni, juecătorul admițând că specialistul este bolnav: „Violează minore pentru că nu-și poate înfrâna pornirile sexuale”, declarase avocatul lui Boț.

Procurorii Parchetului care, în vara lui 2016, l-au trimis în judecată pe medic au arătat în rechizitoriu că inculpatul abuzase sexual trei minore, fără a fi exclusă varianta ca numărul victimelor să fie cu mult mai mare. Inițial, medicul a fost arestat pentru violarea unei minore de 11 ani din Constanța. Fetița povestise mamei sale ce i-a făcut „domnul doctor”, iar femeia a anunțat poliția.

În acest context, Curtea de Apel Constanța a admis contestația procurorilor la decizia Judecătoriei Constanța (decizie ce prevedea condamnarea pentru patru ani și două luni) și l-a condamnat pe Victor Boț la 11 ani și 4 luni închisoare,  ICCJ respingând, ieri, ca „inadminsibilă, cererea de recurs în casaţie formulată de condamnatul Boţ Victor Emanuel împotriva deciziei penale nr. 918/P din 6 Octombrie 2017 a Curţii de Apel Constanța. Definitivă”.

 

(Visited 366 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.