Ediția de anul acesta a Festivalului Regional de Teatru pentru copii „Arlechino” va avea loc pe 28 martie, între orele 9-16, la Casa de Cultură din Agigea „Mihai Vasile”, evenimentul fiind organizat de Centrul de zi Agigea și Școala Gimnazială „Ion Borcea” din localitate, în parteneriat cu Biblioteca Comunală și Consiliul Local Agigea. Festivitatea de premiere va avea loc pe 29 martie, după ce juriul condus de scriitorul Iulian Talianu va desemna cei mai talentați tineri actori și cele mai bune scenete.

În cadrul evenimentului va avea loc expoziția cu vânzare de obiecte realizate manual de către copiii din Centrul de zi Agigea sub sloganul „Dă valoare unei dorințe de copil!”. Toți cei prezenți vor putea achiziționa astfel de obiecte, fondurile strânse urmând să fie folosite pentru organizarea de activități de recreere și socializare pentru beneficiarii serviciilor Centrului de zi Agigea.

Festivalul Regional de Teatru pentru copii „Arlechino”a reușit în anii trecuți să strângă în competiție sute de elevi de la școli din județul Constanța, interpretările, recuzitele și decorurile micilor actori fiind de la an la an tot mai bune.

(Visited 333 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.