Mieiță dă dovadă de responsabilitate și își anunță fanii că și-a comandat o mască specială pentru zona dorsală, menită să-l protejeze în caz de „chestii infectate“.

Artistul, care și-a obișnuit clienții fanii cu pozele sale nud, a explicat că o astfel de mască era mai mult decât necesară, el fiind obișnuit să umble mai mult în costumul lui Adam.

I did it! E importat să ne protejăm TOATE orificiile pe care le folosim des pe chestii ce ar putea fi infectate… contact cu alte suprafețe, obiecte sau chiar persoane! Stay safe! Pwp! #MaskutzLaPoponetz“, a transmis Mieiță.

Bineînțeles, pentru cei care vor să-l admire fără mască, Mieiță a spus că poate fi oricând vizitat pe site-ul pentru adulți unde dai 5 parai și-i vezi ceasul cu cuc.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 415 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.